![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 52 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#پی دی اف
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
تو قسمت کلندر MONETS برای 30 اگست ورکشاپ ATE800 ثبت شده منتهی من وقتی روش کلیک میکنم لینکی نیست که بتونم ویدئوهارو ببینم از طرفی تو پی دی اف مربوط به این ورکشاپ گروه 55 رو زده 25 اکتبر تا 1 نوامبر، این تاریخ ایا مربوط به امتحان هست یا تاریخ برگزاری ورکشاپ هست، اگر تاریخ ورکشاپ هست پس چیزی که تو کلندر نشون میده چی هست!؟ اگر کسی تجربه داره ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-08-31 12:37:00 #Montreal [پی دی اف] دانشگاه
من نامه اگزمپشنم سربرگ دانشگاه رو نداره یعنی یه ایمیل زدن ک آرم دانشگاه رو نداره پی دی افی هم نفرستادن چیکار باید بکنم بنظرتون؟
2021-09-21 05:39:00 #Quebec City [پی دی اف] دانشگاه
آیا کسی میدونه برای اپلای دانشگاه UBC غیر از اینکه پی دی اف گزارش آیلتس رو آپلود میکنیم باید از سنتر هم بخواهیم نتیجه آزمونمون رو بفرسته؟
2021-10-04 08:07:00 #Vancouver [پی دی اف] دانشگاه
وقتی هزینه رو پرداخت میکنیم و اپلای میکنیم جایی نیست برای آپلود سی وی و انگیزه نامه!! چیکار باید بکنیم فقط جا برای مدرک دانشگاهی و ریزنمراتش هست یه جا هم برای ارسال اون فرم پی دی اف خودشون چطور میشه سی وی و انگیزه نامه و مدرک آیلتس رو ارسال کرد ممنون میشم کمکم کنید چون باید آپلود کنم تا اپلیکیشنم کامل بشه
2021-10-11 06:51:00 #Montreal [پی دی اف] دانشگاه
دوستام کسی میدونه بعداز پیکاپ پاسپورت چند وقت بعد نامه کاررسپاند دوم میاد ممنون
2021-10-13 13:05:00 #Vancouver
برای آزاد کردن مدرک دانشگاه هزینه اش رو بر این اساس حساب میکنن که کدوم منطقه کنکور دادیم یا دانشگاهمون کدوم منطقه بوده؟ کسی تازگیا مدرکشو آزاد کرده؟ من تو سامانه سجاد اطلاعاتمو وارد کردم ولی برای هزینش نمیدونم کدوم منطقه رو باید انتخاب کنم ممنون میشم اگه کسی میدونه بهم بگه
2021-09-01 16:46:00 #Vancouver
Collaboration Plan استادم نمیدونه کجا باید رو پر و سابمیت کنه کسی اطلاعی داره؟ دانشجو دکترا لول هسم ممنون
2021-10-15 18:43:00 #Vancouver
برای جراحی های اورژانسی در بیمارستان ها UHIP قبول میکنه یا گرین شیلد؟ قسمت های مختلفش مثل ویزیت دکتر به چه نحوه؟ و در صورتی که هنوز UHIP و گرین شیلد برای ترم جدید صادر نشده باشه کاغذ بازی هاش چطوریه و هنوز فاینس دانشگاه شهریه رو وصول نکرده وضعیتش چطوره؟
2021-09-06 10:30:00 #Vancouver